Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çikolata görmek

Rüyada yeşil çikolata görmek

Rüyada yeşil çikolata görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sevinç ve mutluluğa rivayet eder.

Rüyada yeşil çikolata gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Rüyada yeşil çikolata yemek onlar adına aç insanları doyuracağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çikolata görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata dağıtıldığını görmek alkış alacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet eder.

Rüyada çikolata paylaştırmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalettir.

Rüyada sürekli çikolata yemek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata aldığını görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada çikolatayı paylaşmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda çikolata görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments