Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir örtü görmek

Rüyada yeşil bir örtü görmek

Rüyada yeşil bir örtü görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, yakın zamanda rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bir örtü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeşil örtülü yatır görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kanepe örtüsü görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına inanılır.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalet eder.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil masa örtüsü görmek kırgınlıkların biteceğine, maddi zararın büyük olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments