Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ele geçen kazancın azalacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yatak örtüsü gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine inanılır.

Rüyada yatak örtüsü hediye almak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hayatının yoluna gireceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz örtülü yatak görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni yatak örtüsü görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak örtüsü düzeltmek kazancının günden güne azalacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yatak örtüsü yapmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada yatak örtüsü yıkamak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments