Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çekirdek görmek

Rüyada yeşil çekirdek görmek

Rüyada yeşil çekirdek görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çekirdek gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada çekirdeksiz yeşil üzüm görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil erik çekirdeği görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çekirdek görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği yemek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada çekirdek dikmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek vefa göstereceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayallerinin söneceğine delalet eder.

Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments