Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı çekirdeği dikmek

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, gönül kapılarının açılacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına tabir olunur.

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek evdeki nimetin çoğalacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kayısı çekirdeği ekmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada kayısı çekirdeği yemek onu uyaracağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kayısı çekirdeği kırmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı çekirdeği görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına delalettir.

Rüyada hurma çekirdeği dikmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada çekirdek dikmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek eve kapanıp, kendine döneceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments