Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirdek dikmek

Rüyada çekirdek dikmek

Rüyada çekirdek dikmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekirdek dikmek gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi, maddi durumunuzu, evinizi veya dış görünüşünüzü ilgilendiren hatırı sayılır değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma çekirdeği dikmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekirdek dikmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, herkesin desteğinin alınacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çekirdek görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, mevki makam sahibi olunacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çekirdeksiz zeytin yemek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çeşitleneceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada limon çekirdeği yemek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada çitlenmiş çekirdek görmek bahtının güzelleşeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments