Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çayır görmek

Rüyada yeşil çayır görmek

Rüyada yeşil çayır görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, refah içinde olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yeşil çayır gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Rüyada yeşil çayırlık görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çayırda koşmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çayır görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik çayır görmek maneviyata yöneleceğine, makam sahibi olacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çayır biçmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çayırda yürümek Allah’a dua edeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada çayırlık görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yenileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments