Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik çayır görmek

Rüyada yeşillik çayır görmek

Rüyada yeşillik çayır görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kendisine olan güvenin artacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik çayır gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Rüyada yeşil çayırlık görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, başarılarının tadına varacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çayır biçmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalettir.

Rüyada yeşillik çayır görmek sıkıntılarını atlatacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil çayırda koşmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çayırda yürümek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çayır görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, hasta ve zor geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çayırda koşmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments