Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çayırlık görmek

Rüyada çayırlık görmek

Rüyada çayırlık görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, işveren koltuğunda oturacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet eder.

Rüyada çayırlık gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada çayırda yürümek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına yorulur.

Rüyada çayır biçmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, işlerinin iyi gideceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çayır biçmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru çayır görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çayırlık görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya alamet eder.

Rüyada sulak çayır görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalettir.

Rüyada yeşillik çayır görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada tırpanla çayır biçmek işlerinizin bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments