Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çayırda yürümek

Rüyada yeşil çayırda yürümek

Rüyada yeşil çayırda yürümek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, keyfinin kaçacağına, düşünmeden hareket edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çayırda yürümek gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz çok şey var.

Rüyada yeşil çayırda yürümek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çayırda yürümek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik çayır görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Rüyada yeşil çayır görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çayır biçmek şöhret ve hayır getireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çayırlık görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, daha güzelleşeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çayırda koşmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments