Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çayırda koşmak

Rüyada yeşil çayırda koşmak

Rüyada yeşil çayırda koşmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çayırda koşmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada yeşil çayırda koşmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çayırda koşmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, dertlerin başlayacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çayır görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çayırda yürümek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çayır biçmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik çayır görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çayırlık görmek yeni bir eve taşınacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments