Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çayır çimen görmek

Rüyada çayır çimen görmek

Rüyada çayır çimen görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, aileyle iş yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çayır çimen gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Rüyada çayır çimen görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çayır biçmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine inanılır.

Rüyada tırpanla çayır biçmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çayır biçmek kısa süre içinde engelleneceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalet etmektedir.

Rüyada çayırlık görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına tabir olunur.

Rüyada sulu çayır görmek geçim kaygısı duymayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çayır görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, işlerinin bu sayede açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments