Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında yeşillik görmek

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında yeşillik gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Rüyada yeşil buzdolabı görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulur.

Rüyada buzdolabını boş görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz buzdolabı görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabı taşımak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu buzdolabı görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabında yılan görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında sebze görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments