Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık buzdolabı görmek

Rüyada kırık buzdolabı görmek

Rüyada kırık buzdolabı görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık buzdolabı gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kırık buzdolabı görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Rüyada buzdolabı buzluk görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada buzdolabında meyve görmek dertlerine derman arayacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bunalacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada buzdolabı almak fırsatların elden kaçırılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabından su akması görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, şansının döneceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine yorulur.

Rüyada buzdolabını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabı aldığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments