Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabı açmak

Rüyada buzdolabı açmak

Rüyada buzdolabı açmak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, yüzün güleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Rüyada buzdolabı açmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada buzdolabını açmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada buzdolabı açmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabından yiyecek almak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabında para görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine inanılır.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada buzdolabında buz görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabı tamir etmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, elinin de bollaşacağına delalettir.

Rüyada buzdolabında fare görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments