Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bornoz giyen birini görmek

Rüyada bornoz giyen birini görmek

Rüyada bornoz giyen birini görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bornoz giyen birini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada havlu bornoz görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bornoz yıkamak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bornozlu adam görmek atılan adımların zarar getireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, konforunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada bornoz hediye almak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi bornoz görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek maddi zarar edeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe bornoz görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments