Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bir şey kusmak

Rüyada siyah bir şey kusmak

Rüyada siyah bir şey kusmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah bir şey kusmak gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada siyah bir şey kusmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir şey kusmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir şey kusmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah renkte kusmak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah renk kusmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah siyah kusmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada siyah su kusmak rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kan kusmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments