Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir şey kusmak

Rüyada beyaz bir şey kusmak

Rüyada beyaz bir şey kusmak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına işarettir.

Rüyada beyaz bir şey kusmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Rüyada beyaz bir şey kusmak bazı ortaklıklar kuracağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil bir şey kusmak daha rahat bir hayatı olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet eder.

Rüyada siyah bir şey kusmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, önemli atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renk kusmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kusmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz köpük kusmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz renkte kusmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz beyaz kusmak fesatlıklar içinde kalınacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments