Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok başlı yılan görmek

Rüyada çok başlı yılan görmek

Rüyada çok başlı yılan görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, anne duasının açılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Rüyada çok başlı yılan gördüyseniz:

  • Her alanda bilginizi arttırmaya çalışmalısınız.

Rüyada üç başlı yılan görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kazancının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başlı yılan görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına yorulur.

Rüyada iki başlı yılan görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın başlı yılan görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, rahat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yılan başlı insan görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet eder.

Rüyada kadın başlı yılan görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments