Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil balon görmek

Rüyada yeşil balon görmek

Rüyada yeşil balon görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil balon gördüyseniz:

  • Destek alabilirsiniz.

Rüyada yeşil balon görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada balon almak onu dinleyeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi balonlar görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet etmektedir.

Rüyada balon dağıtmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada balona binen insanlar görmek geçim derdinin son bulacağına, maddi yükünün artacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balon uçmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada balonda uçmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlak balon görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işlerin yavaşlayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments