Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balonda uçmak

Rüyada balonda uçmak

Rüyada balonda uçmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret eder.

Rüyada balonda uçmak gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Rüyada balonla uçmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, hatalarını fark edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret eder.

Rüyada havada balonla uçmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada balon üstünde uçmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada balonun içinde uçmak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine tabir olunur.

Rüyada uçan balonla uçmak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada balona binip uçmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balonun üstünde uçmak rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments