Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil balık tutmak

Rüyada yeşil balık tutmak

Rüyada yeşil balık tutmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil balık tutmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olun.

Rüyada yeşil balık tutmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süs balığı tutmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, dua alacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden balık tutmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yenileneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak balık tutmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle balık tutmak kazançlı bir döneme girileceğine, canını sıkılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında balık tutmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık tutmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, geçmişi unutup geleceğine yorulur.

Rüyada balık büyük balık tutmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments