Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bal görmek

Rüyada yeşil bal görmek

Rüyada yeşil bal görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, manevi olarak hasar alınacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, durumun değişmesine işarettir.

Rüyada yeşil bal gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada yeşil bal görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil balkabağı görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bal ve pekmez görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Rüyada bal arı görmek o işi canlandıracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek saygınlık göreceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kazancın her daim artacağına işaret eder.

Rüyada ballı lokma görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balğam atmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Rüyada arıyı bal yaparken görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments