Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil balkabağı görmek

Rüyada yeşil balkabağı görmek

Rüyada yeşil balkabağı görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil balkabağı gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Rüyada yeşil bal görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil balkabağı görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ballı çay içmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinden bal yemek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada pişmiş balkabağı görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzına bal sürmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan bal yemek yaşama isteğinin artacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişede bal görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments