Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balğam atmak

Rüyada balğam atmak

Rüyada balğam atmak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sevineceğine tabir olunur.

Rüyada balğam atmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenme isteği artıyor.

Rüyada balğam atmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, eline büyük paralar geçeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulur.

Rüyada bal kaymak yemek kısmetlerin artacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal fabrikası görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkabağı pişirmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada bal sürmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bal görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, tecrübe kazandıracağına yorulur.

Rüyada bal taşımak elindekilerinin kıymetini bileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ölüye bal vermek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments