Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil badem görmek

Rüyada yeşil badem görmek

Rüyada yeşil badem görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, yokluğa düşeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil badem gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Rüyada yeşil badem yemek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil badem yediğini görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil badem almak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeşil badem görmek adeta sinirden küplere bineceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Rüyada yeşil badem toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil badem ağacı görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada badem içi görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments