Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva çekirdeği yemek

Rüyada ayva çekirdeği yemek

Rüyada ayva çekirdeği yemek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva çekirdeği yemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Rüyada ayva çekirdeği yemek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulur.

Rüyada ayva çekirdeği görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada ayva toplamak yemek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek yanlış yatırımlar yapılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ayva yemek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, çok büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Rüyada yeşil ayva yemek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalettir.

Rüyada dalından ayva koparıp yemek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret eder.

Rüyada ayvayı yemek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments