Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu ayva yemek

Rüyada kurtlu ayva yemek

Rüyada kurtlu ayva yemek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, özlemlerini bitireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu ayva yemek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Rüyada kurtlu ayva yemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu ayva görmek yatırımların heba olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına tabir olunur.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva yemek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva tatlısı yemek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva çalıp yemek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada sarı ayva yemek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada ayva koparıp yemek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments