Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik alanda koşmak

Rüyada yeşillik alanda koşmak

Rüyada yeşillik alanda koşmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşillik alanda koşmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Rüyada yeşil alanda koşmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik alanda koşmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bir alanda koşmak rahat bir hayat yaşayacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada ormanlık alanda koşmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bir alanda oturmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil düz alan görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada yeşillik alanda yürümek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yeşil alanda görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments