Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerleri siyah görmek

Rüyada yerleri siyah görmek

Rüyada yerleri siyah görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerleri siyah gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Rüyada her yeri siyah görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah yer görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada siyah zeytin yerken görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yerleri siyah görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gitmediğin bir yeri görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşımla bir yere gitmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kendisini geliştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerlik yaptığı yeri görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yer kiralamak zor günlerin yaşanacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments