Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yeri siyah görmek

Rüyada her yeri siyah görmek

Rüyada her yeri siyah görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, üzüntülerinin biteceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada her yeri siyah gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada her yeri siyah görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret eder.

Rüyada her yeri mavi görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işarettir.

Rüyada her yerin toz olduğunu görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada her yerinin yara olduğunu görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada her yerini yara görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada her yeri karanlık görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yeri yara görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments