Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitmediğin bir yeri görmek

Rüyada gitmediğin bir yeri görmek

Rüyada gitmediğin bir yeri görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kırılan kalbin onarılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, mutlu günler göreceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada gitmediğin bir yeri gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada başkasının avret yerini kıllı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gittiğin yere ulaşamamak zor bir durumun üstesinden gelmeye, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere düşen parayı almak bazı kişilerin kalbini kıracağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet eder.

Rüyada yere serilmiş yatak görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada yemek yerken kıl görmek kırgınlıkların sona ereceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının edep yerini görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kadın mahrem yeri görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına alamet eder.

Rüyada odadaki eşyaların yerini değiştirmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments