Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerlerde idrar görmek

Rüyada yerlerde idrar görmek

Rüyada yerlerde idrar görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada yerlerde idrar gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada yerlerde idrar görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere idrar yapmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi idrarını içmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, eşlerin ayrılacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalettir.

Rüyada idrar yapanı görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sağlıklı bir kişi olmaya delalet etmektedir.

Rüyada eşinin idrarını içmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renk idrar görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments