Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altında dolaşmak

Rüyada yer altında dolaşmak

Rüyada yer altında dolaşmak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer altında dolaşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada yer altında dolaşmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle yerin altına inmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yerlerde altın görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayatından çıkaracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerin altında olmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yer altında ateş görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada altının yerini görmek uzun yıllar yaşayacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada altın yeri görmek hayallerinin de yarım kalacağına, elin bollaşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine işarettir.

Rüyada yer altında yürümek başarılarının sürekli olacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments