Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere yatarak ağlamak

Rüyada yere yatarak ağlamak

Rüyada yere yatarak ağlamak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada yere yatarak ağlamak gördüyseniz:

  • Sizin için en yararlı kararı kendi başınıza vermeniz gerekiyor.

Rüyada yere yatarak ağlamak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada yatarak ağlamak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yer yatağında yattığını görmek düşmanlarının güçleneceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Rüyada yatacak yer aramak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kişinin şansının artacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere yattığını görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya alamet etmektedir.

Rüyada yatacak yer bulamamak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada yere yatıp ağlamak kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sebepsiz yere ağlamak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments