Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebepsiz yere ağlamak

Rüyada sebepsiz yere ağlamak

Rüyada sebepsiz yere ağlamak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada sebepsiz yere ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Rüyada sebepsiz yere ağlamak çok daha mutlu olunacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada sebepsiz ağlamak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulur.

Rüyada kedi ölümüne sebep olmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ölümüne sebep olmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ölümüne sebeb olmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ölümüne sebep olmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, onların güvenini sarsacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada başkasının ölümüne sebep olmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments