Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere yatıp ağlamak

Rüyada yere yatıp ağlamak

Rüyada yere yatıp ağlamak kötü haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, iyi kısmetleri olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada yere yatıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Rüyada yerlere yatıp ağlamak büyük kazançlar getireceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yere yatıp ağlamak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta yatıyor görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada yatıyor görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret eder.

Rüyada birini yatıyor görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz yatı görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yatıp uyumak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendini hastanede yatıyor görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments