Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer yatağında yattığını görmek

Rüyada yer yatağında yattığını görmek

Rüyada yer yatağında yattığını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer yatağında yattığını gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Rüyada yer yatağında yattığını görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada biriyle yatakta yattığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yatakta yattığını görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yatakta yattığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa yattığını görmek ticarete adım atacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, ümitsizliğe yorulmaktadır.

Rüyada yatakta bir erkekle yattığını görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta yatarken görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta yatan hasta görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments