Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak sermek

Rüyada yatak sermek

Rüyada yatak sermek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına tabir olunur.

Rüyada yatak sermek gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yatak çarşafı sermek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada eve yatak sermek düşünmeden adımlar atayacağına, yerinde saymayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işarettir.

Rüyada misafire yatak sermek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada dışarıya yatak sermek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak sermek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağa çarşaf sermek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada yere yatak sermek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işarettir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments