Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve yatak sermek

Rüyada eve yatak sermek

Rüyada eve yatak sermek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve yatak sermek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız sizi daha olumlu bir yola sokabilir.

Rüyada eve yatak sermek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışarıya yatak sermek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, üzgün olacağına işarettir.

Rüyada yere yatak sermek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa yatak sermek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yatak örtüsü sermek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, beden sağlığının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada misafire yatak sermek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak sermek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments