Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere temiz su dökmek

Rüyada yere temiz su dökmek

Rüyada yere temiz su dökmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere temiz su dökmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada yere temiz su dökmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek elini haramdan uzak tutacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz su dökmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerlere su dökmek borçların kısa sürede ödeneceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyu yere dökmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, işlerin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere su dökmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kazancının epey düşeceğine delalettir.

Rüyada yere su dökmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada pirinç yere dökmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments