Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğü yere düşürmek

Rüyada yüzüğü yere düşürmek

Rüyada yüzüğü yere düşürmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğü yere düşürmek gördüyseniz:

  • Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor.

Rüyada yüzüğü yere düşürmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğü yere atmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada bebeğini yere düşürmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada bardağın yere düştüğünü görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine işaret eder.

Rüyada yere bebek düşürmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek kırgınlıkların biteceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işaret eder.

Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi yere düşürmek kime danışacağını bilemez olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments