Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere düşürmek

Rüyada yere düşürmek

Rüyada yere düşürmek mal mülk sahibi olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kariyer sahibi olacağına, mutlu günler yaşanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Rüyada kalemi yere düşürmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yere düşen bebek görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yere düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, adının yayılacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere ekmek düşürmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yere para düşürmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada ekmeği yere düşürmek eski bir davanın tekrar açılacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet eder.

Rüyada bardağın yere düştüğünü görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğü yere düşürmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments