Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları yere basmamak

Rüyada ayakları yere basmamak

Rüyada ayakları yere basmamak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, saygınlığını yitireceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada ayakları yere basmamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Rüyada ayakları yere basmamak işlerinde bereket olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada yere basmadan yürümek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve su basması görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, bolluk içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evini su basması görmek yapacağı planların altüst olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işarettir.

Rüyada evi böcek basması görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada eve su basmasını görmek yakında işlerinin aksayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet eder.

Rüyada basma elbise giymek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada evin su basması görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hem eğleneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments