Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel basması görmek

Rüyada sel basması görmek

Rüyada sel basması görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, ortak işlere gireceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada sel basması gördüyseniz:

  • Kafanızda olan biteni gözden geçirip olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sel basması görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel basmasını görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin su basması görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada basma elbise giymek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulur.

Rüyada basma etek giymek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada basma görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada eve su basması görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada su basması görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments