Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden yaprak toplamak

Rüyada yerden yaprak toplamak

Rüyada yerden yaprak toplamak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada yerden yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada yerden yaprak toplamak malını ve parasını sağlama alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, işinin yoluna gireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına delalet eder.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, borçlarının çoğalacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada asma yaprağını toplamak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan yaprak toplamak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bağda yaprak toplamak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Rüyada asmadan yaprak toplamak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments