Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, inancının zayıflayacağına inanılır.

Rüyada takvim yaprağı koparmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarda takvim görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada arapça takvim görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada takvime bakmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni takvim görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada takvim almak sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada eski takvim görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments