Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden su çıkartmak

Rüyada yerden su çıkartmak

Rüyada yerden su çıkartmak şansının açık olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalettir.

Rüyada yerden su çıkartmak gördüyseniz:

  • Olayların üstesinden gelmek istiyorsanız biraz daha rahat olmalısınız.

Rüyada yerden su çıkartmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su çiçeği çıkartmak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine alamet eder.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıkartmak maddi olarak çok kayıp vereceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının su çiçeği çıkardığını görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Rüyada su çiçeği çıkardığını görmek içebileceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments