Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çiçeği çıkardığını görmek

Rüyada su çiçeği çıkardığını görmek

Rüyada su çiçeği çıkardığını görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su çiçeği çıkardığını gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Rüyada çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına inanılır.

Rüyada başkasının su çiçeği çıkardığını görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, ona kol kanat gereceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su çiçeği çıkardığını görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada su çiçeği çıkartmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kazancının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada çiçek çıkardığını görmek büyük zorluklar geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıkartmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments