Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan su çıkardığını görmek

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iflas edeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına inanılır.

Rüyada topraktan su çıkardığını gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına inanılır.

Rüyada topraktan patates çıkardığını görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan patates çıkartmak iyi halinin kalmayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan altın çıkartmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan altın çıkardığını görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet eder.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, gönlünün ferahlayacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının su çiçeği çıkardığını görmek ekmeğinin bereketleneceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments